...

Array Array

Array Array

Är du i behov av en renovering i ditt hem i Array? Är det en mycket stor och omfattande förändring du vill göra för att höja bostadsvärdet eller är det mindre arbeten för att förnya och fräscha upp? Inga problem! Vi på Björkets Bygg har tagit oss an många olika typer av arbete och erbjuder både totalentreprenad såväl som hjälp vid mindre projekt. Det innebär att vi kan ta fullt ansvar för hela arbetet, från början till slut, men att du också kan använda oss vid enstaka byggtjänster, t.ex. om du vill renovera på egen hand men få professionell service vid VVS och el. Våra hantverkare vet precis vad som krävs för att uppfylla dina önskemål och arbetar alltid enligt rådande branschregler. 

Du bestämmer - vi renoverar

Är du trött på att badrummets inredning är från en annan tidsperiod eller vill du ha ett kök som känner mer rymligt och praktiskt? Kanske vill du byta fönster eller lägga nytt tak och passa på att bygga ett fint uterum? Inget jobb är för stort eller för litet för oss och med hela 30 i branschen tar vi oss an uppdrag med bravur. Med en totalrenovering kan du omvandla hela din bostad precis efter dina önskemål och samtidigt höja värdet på huset eller lägenheten.

Gör renoveringen enklare - anlita proffs!

Det kan kännas lockande att utföra en renovering på egen hand och idag är det många som väljer att gå just den vägen. Arbetet är dock tidskrävande om man inte har kunskap och erfarenhet är det lätt att det blir fel. Istället för att behöva oroa dig för misstag eller spendera hela sommaren kan du vända dig till proffsen. Med oss bakom dig får du inte bara ett hem som du kan känna dig stolt över, utan du får också prisvärda tjänster, kostnadsfria offerter och möjlighet att nyttja ROT-avdraget.

Våra noggranna och kunniga hantverkare erbjuder helhetslösningar för alla typer av behov och utför renoveringar i både hus såväl som lägenheter. När du hör av dig till oss vill vi gärna veta mer om den renovering som du planerar och, om så krävs, komma ut på ett personligt besök. Alla våra arbeten utförs enligt rådande branschregler och alltid med ett fackmannamässigt resultat. Med oss får du dina drömmars bostad på nolltid och utan bekymmer!

Kök efter renovering
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.