...

Fasadbyte Halmstad

Fasadbyte Halmstad

 Björkets Bygg utför fasadbyte till konkurrenskraftiga priser. Fasaden är en av de absolut viktigaste delar på ditt hus och det är också den husdel som kommer behöva stå emot mest väder och vind. Om fasaden inte är fullt fungerande och hel finns det risk för drag och i värsta fall – läckage. Fasadens uppgift är att se till att skydda huset och den isolering som finns, så att du kan bo i ett hem som är varm, tryggt och säkert. Har du en planka som behöver bytas ut, har du fått problem med röta eller vill du måla om huset i en annan färg? Härligt! Vi hjälper till med alla typer av fasadrenoveringar, byten och måleri efter dina behov. Vi ser till att din fasad blir upprustad med de mest högkvalitativa materialen som med de tryggaste och bästa metoderna.

Professionellt underhåll och renovering av fasad

I de allra flesta fall kommer ett bra och kontinuerligt underhåll av fasaden få den att hålla riktigt länge. Det räcker oftast med att du tvättar av fasaden någon gång om året, men att du också underhållsmålar. Genom att göra detta minskar du risken för att behöva byta ut större partier virke när det är dags för fasadbyte. Om du underhåller din träfasad kan den faktiskt hålla hur länge som helst, och visst är det något speciellt och charmigt över gammalt virke?

Komplett och bekymmersfritt fasadbyte

Om större delar av din fastighet i behov av fasadbyte, kan det vara bättre att göra en komplett fasadrenovering. Vi är med dig hela vägen och tar 100 % ansvar för hela arbetsprocessen. Här ser vi till att använda oss av högkvalitativa och säkra material som kommer att hålla länge och målar med färger som håller måttet. Under tiden kan du luta dig tillbaka med en god bok eller en kopp kaffe och vi sköter arbetet åt dig. Inför din fasadrenovering ser vi gärna att vi först får komma ut på ett personligt besök. Under besöket tittar vi på förutsättningarna och kontrollerar vad som behöver göras. Därefter ser vi till att du får ut en kostnadsfri offert för fasadbytet och när du är redo att boka är det bara att du hör av dig!

Fastighet efter utfört fasadbyte
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.