Byggföretag Falkenberg

Byggföretag Falkenberg

Att göra större förändringar eller nybyggen kräver ett byggföretag som du kan lita på till 100%. Hos Björkets Bygg finns bara hantverkare med kunskap, utbildning och certifiering samlade. Vi har alla rekommenderade försäkringar om något oväntat skulle inträffa och erbjuder ROT-avdrag för våra tjänster. Björkets byggföretag Falkenberg arbetar hållbart och värnar om miljön i varje byggprojekt vi tar oss an. Det innebär att vi inte bara satsar på hållbart material som står sig riktigt länge, utan att vi också ser till att avfall och eventuella restmaterial bearbetas miljövänligt.

Vill du veta mer om hur vår byggföretag arbetar; vilka certifieringar som vi har eller vad det är för typ av tjänster som vi erbjuder? Då är du välkommen att kontakta oss. Våra duktiga och kompetenta medarbetare kan hjälpa dig att besvara frågor och funderingar, komma med rådgivning eller boka in en tjänst.

ROT-avdrag, redo att användas!

Att renovera kan vara en kostsam investering, men glöm inte bort att du som privatperson kan dra nytta av Rot-avdraget som innebär ett avdrag på 30% av arbetskostnaden. Meddela oss direkt om du önskar rot så drar vi av summan redan i offerten och hanterar kontakten med Skatteverket.

Vi sköter all kontakt med Skatteverket åt dig och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar. Under tiden kan du luta dig tillbaka. Naturligtvis innehar vår byggföretag Falkenberg även viktiga försäkringar så att du som kund kan känns dig trygg och nöjd.

Ett byggföretag med dig i fokus

Medarbetarna på vårt byggföretag kommer ge dig precis det resultat du bett om, men det innebär inte att vi bara har sikte på slutresultatet. Vägen dit är minst lika viktig och det ska kännas tryggt hela vägen.

Inledningsvis vill vi höra om din vision för att tillsammans ta fram lösningar som matchar din bild av resultatet. Vi värdersätter en nära dialog,  där vi kontinuerligt uppdaterar dig om var vi befinner oss i processen utifrån tidsplanen vi fastställt tillsammans. Du får också en offert innan vi sätter igång byggprojektet, så att du känner dig bekväm med att lämna över det i våra händer.

Självfallet är byggföretaget försäkrat under vårt arbete och vi lämnar garanti på utfört arbete.

När du anlitar Björkets byggföretag kan du förvänta dig:

  • Lyhörda medarbetare som sätter dig i fokus.
  • Flexibla lösningar, finns inte ett sätt som passar alla.
  • Fackmannamässiga utföranden, garanti på utfört arbete.
  • Håller oss till tidplanen. Våra arbetsmetoder är anpassade för effektivitet, så att projektet inte tar längre tid än nödvändigt.
  • En slutfaktura utan överraskningar. Priset vi kommit överrens om, är det som gäller.
Objekt av byggföretag