Om oss

Om oss

Med många års kunskap och erfarenhet bakom oss har Björkets Bygg blivit ett byggföretag som vi kan vara riktigt stolta över. Företaget startade upp år 1990 av Tommy ”Björket” Johansson som snabbt etablerade en byggfirma som var verksam i Falkenberg. Genom åren har byggföretaget utvecklats och idag åtar vi oss uppdrag runt om i Halland, med Falkenberg, Varberg och Halmstad som primära orter.

Vårt mål är att se till att du som kund alltid är 100 % nöjd med vårt arbete och att du får en byggfirma som du kan lita på från början till slut. Med oss bakom dig kan du vara säker på att du får den absolut bästa hjälpen inför alla dina byggprojekt. Vi är experter på byggnationer, renovering och snickerier och åtar oss både små och stora uppdrag till alla kundgrupper.

En byggfirma med fokus på kunden

Är du i behov av en seriös och serviceinriktad byggfirma med Falkenberg som utgångspunkt? Då ska du vända dig till oss. Tack vare den långa erfarenheten och den breda kompetens som vi besitter kan vi bistå med hjälp inför alla typer av byggarbeten. Till oss kan du vända dig om du vill renovera ditt badrum eller om du vill förnya köket och göra det mer modernt och funktionellt. Vi kan även hjälpa till med större snickeriarbeten, fasadrenoveringar, fönsterbyten och takläggning – allt för att du ska få ett hem som du verkligen trivs med.

En trygg byggfirma att lita på

Att göra större förändringar eller nybyggen kräver ett byggföretag som du verkligen kan lita på. Hos Björkets Bygg finns bara hantverkare med kunskap, utbildning och certifiering. Vi har naturligtvis även sett till att vi har bra och välfungerande försäkringar om något oväntat skulle inträffa och erbjuder dig ROT-avdrag för alla tjänster som är inkluderade. Vi arbetar hållbart och värnar om miljön i varje byggprocess som vi ger oss in på. Det innebär att vi inte bara satsar på högkvalitativa och hållbara material som står sig riktigt länge, utan att vi också ser till att avfall och eventuella restmaterial tas om hand på lämpligt vis.

Vill du veta mer om hur vi arbetar, vilka certifieringar som vi har eller vad det är för typ av tjänster som vi erbjuder? Då är du välkommen att kontakta oss. Våra duktiga och kompetenta medarbetare kan hjälpa dig att besvara frågor och funderingar, komma med rådgivning eller boka in en tjänst.