...

Nybyggnation Hyltebruk

Nybyggnation Hyltebruk

När du ska bygga nytt är det mycket som behöver planeras. Det kan handla om att du vill bygga en ny bostad från grunden, men det kan också handla om tillbyggnader eller bygge av fritidshus och sommarstugor. Nybyggnation från grunden kräver både kunskap och erfarenhet för att det ska bli stadigt och enligt konstens alla regler. Vi hjälper dig med alla typer av nybyggen – från utbyggnader till bygge av uterum, förråd eller varför inte ett eget garage hemma i Hyltebruk där du kan förvara din bil på ett säkert sätt. Med Björkets Bygg bakom dig blir arbetet alltid utfört enligt avtal. Vi ser till att hålla tidsplanen, ge ett fast pris och bygga enligt dina önskemål

Professionella och kunniga hantverkare

Det finns flera anledningar till varför du kan vilja bygga nytt på din mark. Det kan handla om att familjen växer och du är i behov av större boyta, fler sovrum eller ett större kök, men det kan också handla om att du vill öka värdet på din bostad, bygga ett garage eller ha ett smidigt förråd i trädgården för alla dina trädgårdsredskap. När du hör av dig till Björkets Bygg vill vi gärna veta mer om ditt projekt och kommer gärna ut på ett personligt möte. Inför alla typer av uppdrag ser vi till att ha med de verktyg och maskiner som behövs för uppgiften och duktiga hantverkare som är proffs inom området.

Nybyggnation med bra material och kvalitativa lösningar

När du anlitar en byggfirma vill du naturligtvis att arbetet ska gå så smidigt som möjligt och vara professionellt utfört. Det är något som du får med oss på Björkets Bygg. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap av nybyggnationer och erbjuder hantverkare inom alla yrkesgrupper. Det innebär att vår helhetslösning gör det möjligt för dig att få tillgång till både VVS-montörer, elektriker, snickare och målare.

Vi tar hand om hela nybyggnationen: från planering till slut och lämnar inte arbetsplatsen förrän du är 100 % nöjd. Här kan vi även hjälpa dig att ansöka om eventuellt bygglov och sköter kontakt med Skatteverket gällande ROT. Kom ihåg att ROT-avdraget inte alltid gäller vid nybyggnation, utan endast i specifika fall. Hör av dig till oss så berättar vi mer eller bokar in ett personligt möte!

Pågående nybyggnation projekt
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.