...

Köksrenovering Kungsbacka

Köksrenovering Kungsbacka

Det finns flera orsaker till varför du kan vara i behov av en köksrenovering. Det kan t.ex. handla om att du precis har köpt en ny bostad och vill omvandla köket till det perfekta alternativet för dig, men det kan också handla om att du vill göra köket mer praktiskt, funktionellt eller förändra designen.

Genom att anlita oss på Björkets Bygg kan du vara säker på att du får en professionell byggfirma med lång erfarenhet av köksrenoveringar Kungsbacka. Är du i behov av en helhetslösning kan vi genom vårt kontaktnät tillgodose en helhetslösning efter dina behov. 

Renovera köket med ROT-avdrag

Som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för en köksrenovering. Med ROT-avdraget kan du se till att sänka dina kostnader och på så sätt få ett kök som är mer prisvärt. Vi sköter all kontakt med Skatteverket åt dig och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar. Under tiden kan du luta dig tillbaka och se dina drömmars kök ta form. Naturligtvis innehar vi även viktiga försäkringar så att du som kund kan känns dig trygg och nöjd.

En köksrenovering på dina villkor

Hos oss på Björkets Bygg är det du som kund som står i fokus. Det innebär att vi gör vårt allra yttersta för att se till att din köksrenovering blir precis som du önskat dig. Våra professionella och pålitliga hantverkare erbjuder helhetslösningar för alla behov, men kan också skräddarsy lösningar som passar just dig. Tack vare vår långa erfarenhet och kunskap inom bygg och köksrenoveringar kan vi erbjuda totalentreprenad. Det innebär att vi hjälper dig med hela projektet från början till slut. För den som önskar utföra en del av renoveringen på egen hand kan vi istället anlitas till de arbetsuppgifter som är lite svårare eller som kräver utbildning och behörighet.

Har du frågor om våra tjänster för köksrenovering eller vill du veta mer om hur vi arbetar? Hör gärna av dig till oss via mail eller telefon. Här får du inte bara vägledning och rådgivning inför din köksrenovering, utan kan också boka in ett personligt möte eller en offert. Med oss bakom dig kan du vara säker på att arbetet blir korrekt utfört!

Resultat efter köksrenovering
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.